Hobi ve El Sanatları Sitesi Açmak

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Älteste Beiträge zuerst ]

IronVortex

39, Männlich

Durchstarter

Re: Hobi ve El Sanatları Sitesi Açmak

von IronVortex am 03.12.2025 20:25

Harika, çok teşekkürler, verdiğiniz bilgiler bana gerçekten çok yardımcı oldu!

Antworten

Porichka2207

35, Männlich

Einsteiger

Re: Hobi ve El Sanatları Sitesi Açmak

von Porichka2207 am 03.12.2025 20:18

Merhaba! Ben de evde ürettiğim ürünleri paylaşmak için bir hobi/e-ticaret sitesi açtım ve ProHoster'ı kullandım. SSD sunucular sayesinde site hızlı açılıyor, görseller sorunsuz yükleniyor ve ödeme sayfaları problemsiz çalışıyor. Başlangıçta shared hosting yeterliydi, ama site büyüyünce VPS'ye geçmek mümkün. Ücretsiz SSL ve domain var, destek ekibi çok ilgili ve sorunları hızlı çözüyorlar. Site-builder sayesinde kurulum çok kolay, teknik bilgin az olsa bile siteyi rahatça yönetebiliyorsun. Eğer güvenilir, hızlı ve sorunsuz bir hobi/e-ticaret sitesi açmayı planlıyorsan  ProHoster kesinlikle doğru seçim.

Antworten

IronVortex

39, Männlich

Durchstarter

Hobi ve El Sanatları Sitesi Açmak

von IronVortex am 03.12.2025 20:12

Selam millet! Son aylarda el yapımı takılar, mumlar ve dekoratif ürünler üretmeye başladım. Bunları insanlarla paylaşmak ve satmak için bir site açmayı düşünüyorum. Ama kafam baya karışık: hosting hızlı olmalı, ürün görselleri kaliteli olmalı, site çökmesin ve teknik bilgi az olan biri için yönetimi kolay olmalı. Daha önce böyle bir hobi/e-ticaret sitesi açan var mı? Hangi hosting güvenilir ve uzun vadeli olur?

Antworten

« zurück zum Forum